Partneri státusz

LR PARTNER PROGRAM 


Minimum 30% Törzsvásárlói kedvezményben részesülsz, ha a termékeket gyártó LR Health&Beauty System német cég Partnerévé válsz. A kedvezményt minden vásárlásod összegéből havi díjak és kötöttségek nélkül megkapod.
Így közvetlenül a gyártótól rendelheted meg termékeidet.

A Partnerré válás egyszerű. Mindössze egy INGYENES regisztrációt szükséges elvégezni és az első vásárlásod érje el a 19.990,- Ft értéket. Ezután értékhatár nélkül vásárolhatsz kedvezményesen közvetlen az LR-től. Természetesen a 30% kedvezmény már az első vásárlás termékeire is vonatkozik. 

Az LR közel 500 termékkel áll a rendelkezésedre. Weboldalunkon minden LR terméket forgalmazunk, amelyekben megtalálhatók:

  • egészségmegörzés és helyreállítás termékei
  • testsúlycsökkentés
  • személyi higiénia
  • arcápolás
  • testápolás
  • aromaterápia
  • parfümök / Bruce Willis, Emma Hamming Willis / Maria Guido Kreschmer / Cristina Ferreira / Karolina Kurkova / LR illatok Swarovski® kristályokkal

Ha fontos a saját és családod egészsége, és szeretnél minőségi

termékeket használni, akkor ez egy páratlan lehetőség számodra. 

német minőség – német garancia = kimagasló minőségű termékek

Regisztrálj most és élvezd az előnyeit hosszú távon! 

szeretnék partnernek regisztrálni

FONTOS! Amikor partnerré váltál, a 30% kedvezmény mellé további kedvezményeket is kapsz. A havonta megjelenő katalógusban a 30% kedvezményen felül további kedvezmények várnak rád 10-25% mértékben. Ez azt jelenti, hogy akár féláron juthtsz termékekehez. Az LR partnereinek kimagasló kedvezményt biztosít, a vásárlói hűségért.


A következő lehetőség opcionális, a kedvezményes vásárlástól független, és természetesen a regisztráció során semmilyen kötelezettséggen NEM jár!

A regisztrációddal lehetőséged lesz részt venni a cég piackutatási, reklám marketing tevékenységében. Mi mint az LR cég Partnerei (JoeKeryi Team) minden segítséget megadunk amennyiben szeretnél az LR Healt & Beauty cégnek dolgozni partnerként. Az LR német cég és nyugati színvonalon fizet.

Továbbá, ha tudsz olyan embert akinek szüksége van plusz bevételre, akkor segítsünk neki közösen. Ebben is tudunk neked segíteni. Regisztrálj partnernek és mond el nekünk elképzeléseidet.

Ma a vírusos, háborús és infláció terhes időszakban nem tudjuk, mikor és mennyire válunk kiszolgáltatottá, munkánk, bevételeink, szabadságunk területén. Mint mindenkinek a legfontosabb a családunk egészsége és jóléte. Segítünk megteremteni. Keress bennünket bizalommal.

Az űrlap elküldése után felvesszük veled a kapcsolatot, és meghallgatjuk elképzeléseidet. Köszönjük a figyelmedet.

szeretnék partnernek regisztrálni