Gyakran Ismételt Kérdések

Jelenleg kétféle fizetési módot választhatsz:

  • Banki utalás bankszámlánkra
  • Bankkártyás fizetés CIB bank interfészen keresztül

A fizetésnél választatod ki a kiegyenlítés módját.

Banki utalásnál a 11742165-27250624 OTP Bank (KERYI Design) a számlaszámunk. (nem kell megjegyezni, vásárlásnál, ha ezt a fizetési módot választod automatikusan megjelenik)

Bankkártyás fizetésnél a CIB Bank biztonságos fizetési lehetőségét választhatod.

Bővebb információ:

CIB Bank tájékoztató

CIB Bank GYIK

A fizetési folyamata során (Pénztár) lehetőséged van a szállítási módok között válogatni.

  • GLS futárszolgálat házhozszállítás
  • GLS csomagpont
  • Foxpost futárszolgálat házhozszállítás
  • Foxpost csomagpont

A kívánt csomagpont (országos) a fizetésnél választható ki. A díajakat is ott láthatod fizetés előtt.

Teljes mértékben biztonságos! A bankkártya elfogadást a CIB Bank ZRt. biztosítja és nyújtja, a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő technikai háttérrel. Részletes leírást a CIB bank GYIK oldalon olvashatsz, illetve készítettünk egy CIB bank tájékoztatót is.

Elsőként azt javasoljuk, hogy regisztrálj webáruházunkban. A regisztrációt követően lépj be a jelszavaddal, majd válogasd össze a termékeket, amiket  meg szeretnél venni.

A pénztárnál töltsd ki a számlázási részt, tehát írd be a neved, címed, elérhetőségedet, illetve ami fontos az e-mail címedet és kattints a tovább gombra.

Az e-mail címed érthető módon elengedhetetlen, ugyanis csak ennek ismeretében tud a rendszer automatikusan értesítést küldeni Amennyiben a rendelést nem tudtad befejezni, kb.: 1 órán belül emailben küldünk értesítést, hogy a rendelés nem fejeződött be.

Így folytathatod a vásárlásodat anélkül, hogy újra kellene keresgélni a már kiválasztott termékeket.

A neked megfelelő alkalommal folytathatod a vásárlást.

Természetesen újabb termékeket is hozzátehetsz, illetve elvehetsz a kosaradból.

Mivel a termékek jellemzően külső raktárból kerülnek szállításra, így a csomagod érkezésére 4 – 6 munkanapot vehet igénybe.

A rendelésed leadása után az első munkanaptól minden alkalommal, amikor a csomagoddal kapcsolatban történt valami (feldolgozás alatt, elküldött, stb.), e-mailben értesítést küldünk.

Épp ezért kérjük, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan megkapsz. Tehát, ha például céges e-mail címet tüntettél fel, bizonyosodj meg róla, hogy nem fog fennakadni a cég tűzfalán, mert ez esetben előfordulhat, hogy nem jut el hozzád a mi, és a szállító cég értesítő üzenete sem.

Ha bizonytalan vagy, vagy valami egyedi kérésed lenne a szállítással kapcsolatban, ne habozz felkeresni bennünket akár telefonon is, tisztelettel várjuk hívásodat.

Elérhetőségünk:

Minden terméknél feltüntettük az összetevőket a termék leírásában. Amennyiben mégis lemaradt volna valahol valami, kérlek értesíts minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Bármilyen kérdésed merülne fel, ne habozz megkeresni bennünket, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Előzetesen azért elmondhatjuk, hogy a kozmetikumok (aloe vera) parabén-, és ásványi olajszármazéktól mentesek. A német Dermatest minősítette, az IASC tanúsítványával rendelkeznek, bio összetevőket tartalmaznak, s a lehető legmagasabb aloe vera tartalom található bennük.

Neves, független intézmények igazolják az LR termékek minőségét. Például: az Aloe vera ivógélek és a Colostrum termékek a FRESENIUS Intézet minőségi pecsétjét kapták.

A parfümjeink rendkívül tartósak, mely a magas illóolaj tartalomnak köszönhető. Az LR parfümök illóolaj tartalma 12-25% között van, míg a piaci átlag 8-15% közötti. Olyan sztárok nevével fémjelzett parfümöket értékesítünk, mint például Bruce Willis, vagy a felesége Emma Heming-Willis.

Az étrend-kiegészítők természetes forrásból származnak, emellett sem a kozmetikumokat, sem az étrend-kiegészítőket nem teszteli az LR állatokon.

Kérdés esetén keress bennünket:

A GfK. felmérése alapján több, mint 7.000 megkérdezett LR vásárló 90%-a azt mondta, hogy az LR termékek különösen magas minőségűek. Az aloe webshop-ban kizárólag az LR Health and Beauty német cég termékeit forgalmazzuk. Német cég, német termékek, kimagasló német minőséggel.

Bár a termékeket jellemzően direkt értékesítésen keresztül forgalmazzuk, az LR engedélyezte a digitális világ terjedésével, valamint a könnyebb elérhetőség kedvéért a webshopon keresztüli forgalmazást is. Ezzel azok a fogyasztók is hozzájuthatnak a termékekhez, akik akár helyi, akár kapcsolati akadályok miatt egyébként nem, vagy nehezen találnának rá ezekre a termékekre vagy az üzleti lehetőségre.

Nem titkolt szándékunk, hogy Magyarország minden településén élő ember megismerkedhessen úgy az üzleti lehetőséggel, mint a kiváló termékeinkkel, illetve azok felhasználásával. Így a webshopban és, ha feliratkoztál hírlevelünkre, email-ben is arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb hasznos információval lássunk el, amivel megkönnyítjük számodra a döntést a megfelelő termék kiválasztásában.

A termékeinket az LR Health & Beauty cégtől szerezzük be. Neked is lehetőséged van erre. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad az anyacéghez.

Ez egy kedvező opció számodra, hiszen így kb.: 30%-al kedvezőbb áron tudod megvásárolni a termékeket. Erről a lehetőségről bővebben a Legyél partnerünk (-30%) oldalon olvashatsz bővebben.