Egyensúlyban van az életed?

Néha már úgy érzik az emberek hogy természetes, ha folyamatosan teljes leterheltségben élik az életüket. A munkahelyi feladatok, az elintézetlen otthoni teendők, csak rakódnak teherként miközben szinte nem mérhetőre csökken a pihenésre és kikapcsolódásra maradó idő. Felborul az egyensúly a munka és a magánélet között. Nálad ez egyensúlyban van? …és szerinted ez jól van így? Egészséges életmód! hallod nap, mint nap. – Értem én, de nincs rá időm!

Gondolom veled is előfordul, hogy még a 24 óra kevésnek bizonyul a napi tennivalók elvégzéséhez? Kötelesség v.s én-idő. Nem marad idő, és energia sem a tudatos táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra? Szinte már alig találkozol a szeretteiddel és a barátaiddal? Most áll meg egy percre! Hová vezet ez? Biztosan tudod a választ.

Az élet csak egészégesen és szabadon ér valamit, anyagi függetlenségben.

Nem mehet a munka a pénzért való versenyfutás a megélhetésért a családi kapcsolataid rovására. Ezt nevezik sikernek? Csak akkor érezheted, hogy a helyeden vagy, ha sikerül egyensúlyt teremtened a magánéleted és a munkád között! Tudod ezt te is, nem kell Einseinnek lenni, hogy erre rájöjj. Mi lehet a megoldás?

Kezedbe kell venned az irányítást!

Figyeld meg azokat az embereket, akik hasonló helyzetben voltak mint te most. Dolgoztak egy munkahelyen időt energiát nem kímélve, és kiégtek. De legalább megérte? Ugyan, a legtöbb esetben nem.

Ahhoz, hogy változzon valami, változtatnod kell. Ráadásul neked. Ez ebben a nehéz.

Az LR által kínált lehetőség nem féltve örzött, ezeréve eltitkolt mágikus összetevő a boldog élethez, amihez csak a beavatottak férhettek hozzá, és magukkal vitték a sírba a titkot. NEM. Ez a lehetőség itt van, MOST. Neked is. Vagy-e elég bátor, hogy levesd a környezeti hatásokat és magad döntve tájékozódj, és mikor látod, hogy ez a lehetőség neked való, segítséget kérj az úton?

Vajon készen állsz-e levetkőzni ami visszahúz. Mi várunk, hogy bevezessünk a szabad egészséges, kiegyensúlyozott, anyagilag felhőtlen világba. De vajon belépsz-e az ajtón?

Csak vedd fel velünk a kapcsolatot és melléd állunk. Mert van más út.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük